Balf Panoráma Étterem

Reservation

Location

Click to display map

Your IP address will be sent to Google Maps.

9494 Sopron-Balf, Fürdő sor 25., Hungary

Make your reservation

+3699339141

Our opening times

Monday
closed
Tuesday
11:00 – 18:00
Wednesday
11:00 – 18:00
Thursday
11:00 – 20:00
Friday
11:00 – 18:00
Saturday
11:00 – 20:00
Sunday
11:00 – 18:00

Available payment options

Panoráma Étterem

Panoráma Étterem

Üdvözöljük önöket a balfi Panoráma Étterem honlapján!

A Balfi Gyógyfürdő méltán híres gyógyvize, és a Fertő tó menti élénk turizmus Nyugat Magyarország egyik legfrekventáltabb településévé emelte Balfot. Itt a község menti lankás dombok tövében található a hazánkban és külföldön egyaránt sokak által ismert Panoráma étterem.A Panoráma étterem népszerűségét kiváló konyháján és a szívélyes kiszolgálásán felül a turistákat idecsábító természeti értékekben és látnivalókban gazdag környezetnek is köszönheti. Az 1970-es évek végén épített éttermet 2000-ben teljeskörűen átépítették a mai kornak megfelelően és tovább bővítették. Közvetlen szomszédságában találjuk a külföldön is népszerű Balfi Gyógyfürdőt.Az éttermet kellemes üde park övezi, melynek nyugalmát az étterem kerthelységében élvezhetik a vendégek. Az étterem Sopron irányából és a Fertő-part irányából egyaránt könnyen megközelíthető. A vendégeket jelenleg 220 fős melegkonyhás étterem, szezonálisan 120 fős kerthelységgel várja.Az étterem egyaránt ide vonzza a családias nyugodt környezetre vágyó vendégeket és turistákat, ugyanakkor kielégíti a csoportos idelátogatók igényeit is. A gépkocsikkal érkező vendégek illetve autóbusszal érkező csoportok számára a parkolás kulturáltan, biztonságosan megoldott az étterem előtti szilárd burkolatú, de zöld területeivel a környezetbe simuló parkolóban.A la Carte éttermünkben széles választékkal várjuk kedves vendégeinket, amely ideális helyszíne lehet esküvők, családi, baráti és céges rendezvények lebonyolítására is.

Catering és Partyszervíz

Catering és Partyszervíz

A Catering és partiszervíz szolgáltatásunk hátterét a Fertő tó partjának egyik legnevesebb étterme a balfi Panoráma étterem biztosítja

Szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik az éttermen kívüli helyszínen szeretnének családi, baráti vagy céges rendezvényt lebonyolítani. Kényelmesen és színvonalasan!VállaljukSopronban és környékén valamint Ausztriában is:CSALÁDI, BARÁTI RENDEZVÉNYEK● születésnap, névnap● keresztelő● elsőáldozás, bérmálás● szalagavató, ballagás● kerti parti, gyerekzsúr, stb.CÉGES RENDEZVÉNYEK● cégünnepek● állófogadás● évzáró rendezvények lebonyolítását!ÉTEL –ITAL AJÁNLATOK● Meleg ételek● Szendvicsek,hidegtálak,saláták● Gyümölcstálak,sütemények● Finger food ételek● Alkohol és alkoholmentes italok● Koktélok

Szépségszalon: Fodrászat - Kozmetika

Szépségszalon: Fodrászat - Kozmetika

Telefon: +36-99-33-99-55 Balf szívében található üzletünk 20 éve fogadja vendégeit!

Nagy gyakorlattal rendelkező fodrászaink a Schwarzkopf cégnek köszönhetően, kiváló minőségű termékekkel (Indola) készítik a frizurákat. Legyen szó festés, dauer, melír vagy férfi hajvágásról.Kellemes, nyugodt környezetben várja kozmetikusunk a vendégeit.Minőségről a Vagheggi krém gondoskodik. Legyen szó arckezelésről, szőrtelenítésről, alkalmi vagy hétköznapi sminkről.

Szépségszalon

Szépségszalon

Pedikűr Masszázs

PedikürA láb egészségéhez szükséges egy alapos lábápolás. Nyáron is fontos, de télen sem elhanyagolható az egészség megőrzése miatt.MasszázsAz ellazulásért a masszőrünk gondoskodik. Növényi alapú olajokkal frissítő masszázst végez. Ami lehet, test vagy talpmasszázs.

Our services

Everything at a glance

Send us your message.

Please enter your name.
Please enter your e-mail address.
Please enter your phone number.
Please enter your subject.
Please enter your message.
Your message has been sent. We will get back to you soon.
Failed to send Message.
Twitter_Logo_Blue